• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Sergiu Păcurar, preotul care a câștigat 50.000 de lei la Batem Palma?: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar!”. Ce va face cu banii

Sergiu Păcurar, preotul care a câștigat 50.000 de lei la Batem Palma?: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar!”. Ce va face cu banii

Sergiu Păcurar, preotul care a câștigat 50.000 de lei la Batem Palma?: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar!”. Ce va face cu banii

Părintele Sergiu Păcurar a trecut din gradenă direct pe scaunul din fața lui Cosmin Seleși. Slujitorul lui Dumnezeu s-a bucurat de experiența „Batem Palma?” și a câștigat 50.000 de lei.

Gallery

„O experiență pe care o recomand tuturor. Una e să stai acolo în gradenă, alta e să fii aici pe scaun, să analizezi, să vezi ce cutii au rămas. Important e să nu te uiți la oameni și să te uiți la cutie, pentru că oamenii îți pot transmite emoția și atunci îi alegi tocmai pe considerentul ăsta. Totul a fost super fain și mă bucur că am câștigat și ceva bănuți”, a mărturisit preotul.

Părintele este recunoscător pentru faptul că a cunoscut foarte mulți oameni la acest show și a legat prietenii adevărate și spune că ar repeta oricând această experiență.

Întrebat dacă a avut vreo strategie când a ales cutiile, preotul a explicat că: „În primul rând este Dumnezeu care îmi îndrumă pașii și mintea și apoi merg și eu pe flerul meu, să zic așa. Nu neapărat că am avut o strategie, ci pur și simplu mă uitam în sală... ce numere au rămas și alegeam câte unul, stânga, dreapta, depinde, am mers pe fler, pe intuiție”.

Preotul Păcurar știe și ce va face cu banii câștigați la „Batem palma?”.

„Mă bucur că pot să fac ceva cu bănuții ăștia, să ajut la biserică, să mai țin pentru mine o parte și până la urmă îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Renovăm biserica așa cum am spus și e nevoie de bănuți acolo pentru lucrări și toate lucrurile costă, mai ales pictur, a care nu este deloc ieftină. Cu o parte din darul lui Dumnezu, ca să zic așa, ajut și eu la casa Domnului. Mă bucur că am avut șansa să particip!”, a conchis părintele.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni