• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Leonard și Costeluș sunt pe urmele colegilor, iar Vlăduț este vedetă de podcast! Totul, în noul episod Atletico Textila, pe VOYO!

Leonard și Costeluș sunt pe urmele colegilor, iar Vlăduț este vedetă de podcast! Totul, în noul episod Atletico Textila, pe VOYO!

Leonard și Costeluș sunt pe urmele colegilor, iar Vlăduț este vedetă de podcast! Totul, în noul episod Atletico Textila, pe VOYO!

Întâmplări amuzante la fiecare pas. Îndârjire pentru prima victorie în liga secundă, cu fiecare meci. Jucători care vor să facă diferența... în felul lor. Cu fiecare săptămână, povestea celui de-al patrulea sezon din serialul Atletico Textila îi ține pe toți privitorii în fața ecranelor! De aseară, în exclusivitate, pe VOYO este disponibil un nou episod și se pare că în interiorul clubului de fotbal sunt, și de această dată, multe probleme de rezolvat.

Prima situație identificată de Tibi este una la care nici nu s-ar fi gândit! Unul dintre jucătorii lor a fost surprins de fani într-o locație care le-ar putea aduce un întreg scandal: ”iese dintr-o agenție de pariuri”. Iuliana pare sigură pe rezolvarea ei, iar Junior este convins că totul se poate șterge: ”toate pe lumea asta se rezolvă, mai puțin dacă e vorba de pușcărie”. Însă... Tibi a reușit iar să se complice. Oare ce idei i-au venit și în ce alte contexte alege să-l pună pe Mihai Ionescu?

Și alți jucători se pare că intră în belele. Dani și Mircea pierd nopțile, iar Traian este deranjat de faptul că băieții lui nu sunt odihniți la antrenamente. Așa că a găsit o potențială soluție – să-l trimită pe Leonard să vadă ce fac colegii lui și să le bage mințile în cap. Evident, acesta nu va merge singur, ci-l va lua și pe Costeluș. Ceea ce ar putea fi simplu se transformă într-o reală problemă când cei doi vor nimeri în club, într-o ipostază total nepotrivită, de unde doar nea Florin îi va putea salva.

Dacă jucătorii intră în probleme, Vlăduț devine celebru. ”Dacă nu iese totul perfect, o să spăl vasele la tine în bar, timp de o lună”, va fi mesajul cu care el îl va convinge pe Bogdan Stelea că merită un loc într-un podcast despre fotbal. Ce atitudine adoptă antrenorul secund și ce feedback va primi, putem descoperi în episodul apărut ieri!

Șapte episoade din noul sezon sunt deja disponibile pe VOYO, iar finalul sezonului este tot mai aproape! Nu ratați Atletico Textila!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni