• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Actorii din Atletico Textila comentează cele mai importante întâmplări din fotbalul românesc, în fiecare săptămână, pe YouTube PRO TV!

Actorii din Atletico Textila comentează cele mai importante întâmplări din fotbalul românesc, în fiecare săptămână, pe YouTube PRO TV!

Actorii din Atletico Textila comentează cele mai importante întâmplări din fotbalul românesc, în fiecare săptămână, pe YouTube PRO TV!

După o lungă așteptare, toți fanii serialului Atletico Textila au avut parte de o veste bună: în această vară, serialul a revenit cu cel de-al patrulea sezon! Cu o distribuție care îmbină actorii cu experiență și personajele deja consacrate cu tinerii din noua generație, povestea surprinde iubita echipă care a ajuns în premieră în liga secundă! Despre unele dintre cele mai importante subiecte din fotbalul autohton discută actorii din Atletico Textila, cu zâmbetul pe buze, în fiecare săptămână, pe pagina de YouTube PRO TV!

Ziua de duminică este cea în care abonații VOYO se pot bucura de câte un nou episod din serial, iar vinerea, toți cei care iubesc fotbalul și vor să aibă parte de o serie de comentarii încărcate de energie și voie bune le pot găsi pe YouTube PRO TV într-o serie de materiale exclusive.

Prezentatorul acestor materiale va fi Andrei Grecu, unul dintre cei care a făcut parte din echipa de comentatori a PRO TV la EURO 2024 și producător în departamentul de Sport. Încântat de noua provocare, acesta spune: ”Am fost fotbalist timp de 10 ani, iar pasiunea și cunoștințele în domeniu le-am acumulat în timp, fără să-mi dau seama că-mi vor fi baza pentru ceea ce urmează să fac în carieră. După o vară în care fotbalul a fost la putere și am avut ocazia să comentez unele dintre meciurile de la EURO 2024, dar și să fac parte din echipa celor care discutau cele mai importante momente din turneul final în cadrul Studiourilor UEFA EURO 2024, iată că avem un nou motiv să discutăm săptămânal despre fotbal! Atletico Textila a revenit la PRO TV, cu un sezon care poate fi urmărit, în exclusivitate, pe VOYO, iar noi vom dezbate în fiecare vineri cele mai interesante vești din ligile secunde din România, dar și multe alte lucruri de neratat, pe YouTube cu unii dintre actorii din serial! Vă aștept alături de noi în fiecare vineri, promit să aducem voia bună și comentariile!

În primul episod care poate fi deja accesat pe YouTube, Răzvan Oprea și Andrei Mateiu, cei care-i aduc la viață pe Leonard și Costeluș în serial, dezbat performanța fotbalistică reușită de Corvinul Hunedoara, dar și posibilitatea ca Nea Traian al lor să ajungă la echipa națională! Ce spun cei doi actori despre noul patron al clubului în care joacă, dar și ce șanse ar avea ei să devină jucători la echipa reprezentativă a țării, putem afla online!

​Până duminică când un nou episod va fi disponibil pe VOYO, primele patru pot fi deja urmărite de către toți abonații platformei! Nu ratați Atletico Textila!

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni