• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Debutul în liga a doua pentru Atletico Textila, în exclusivitate pe VOYO: ”e primul meci, e bine să lași emoțiile să iasă afară”

Debutul în liga a doua pentru Atletico Textila, în exclusivitate pe VOYO: ”e primul meci, e bine să lași emoțiile să iasă afară”

Debutul în liga a doua pentru Atletico Textila, în exclusivitate pe VOYO: ”e primul meci, e bine să lași emoțiile să iasă afară”

O nouă săptămână, o nouă bornă pentru iubita echipă de fotbal care-și scrie parcursul în liga secundă! Atletico Textila se confruntă deja cu primele probleme, odată cu întâiul meci oficial din acest sezon! Ce se petrece cu nea Traian și ai lui, putem descoperi, în exclusivitate pe VOYO, în cel de-al patrulea episod din acest sezon!

Hotărât să-i motiveze pe ai lui și să le ridice moralul, nea Traian le-a pregătit un discurs important înainte de această zi importantă pentru ei: ”sunteți o echipă tânără. Suntem în primul an în liga a doua și jucăm cu o echipă care a terminat pe locul patru. Nu pot să vă cer să câștigați, dar pot să vă cer să vă găsiți vocea”. Va reuși el să le dea avântul necesar? Sau ceva neprevăzut se va isca?

Vom afla împreună ce mare brânză se întâmplă”, va spune comentatorul meciului, înainte ca arbitrul să îi aducă pe jucătorii celor două echipe pe teren. Prima adversară va fi Telemeaua Sibiului, însă provocările vor apărea chiar dinainte de startul meciului, atunci când Junior va descoperi că mama lui a venit la stadion însoțită de patronul clubului advers, unul dintre cei care i-au pus deja probleme în trecut în afaceri! Ce se va întâmpla cu Atletico și cum se va încheia primul lor meci în liga secundă?

Ce o va face pe Iuliana să declare: ”eu sunt stâlpul acestei organizații” și din ce impas va reuși ea să scoată clubul, descoperim doar accesând platforma! Tot în acest mod, putem vedea și ce discuții vor apărea între o parte dintre jucătorii Atletico, dar și cât de important este rolul pe care-l joacă Nea Florin pentru băieți!

​Un lucru e clar: un nou episod, o nouă șansă pentru starea de bine a celor de acasă! Primele patru episoade din noul sezon sunt deja disponibile pe VOYO! Nu ratați Atletico Textila!

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni