• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Noile provocări ale echipei Atletico Textila i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! PRO TV, lider de audiență!

Noile provocări ale echipei Atletico Textila i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! PRO TV, lider de audiență!

Noile provocări ale echipei Atletico Textila i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! PRO TV, lider de audiență!

Aseară, înainte de finala EURO 2024, telespectatorii au avut parte de o nouă surpriză fotbalistică – Atletico Textila a revenit cu un nou sezon! Personajele cunoscute de către cei de acasă s-au întors și au reușit o promovare istorică – în liga secundă! Însă, problemele erau departe de a fi încheiate pentru ei. Primul episod s-a aflat în topul preferințelor, PRO TV fiind lider de audiență!

Gallery

​După ce Traian și jucătorii au reușit calificarea, iar optimismul era la cote înalte, totul s-a năruit rapid! Patronul a vândut echipa, iar pentru a o putea recupera, jucătorii au devenit creativi – s-au prefăcut că sunt accidentați de mașini, au făcut împrumuturi la bancă și s-au luptat cu toate problemele apărute pe parcurs.

Finalul le-a adus o veste bună – Atletico Textila nu va dispărea și are șansa de a juca în liga secundă... însă cu un nou patron! Ce le-a pregătit Junior, însă, rămâne de văzut pe mai departe.

Primul episod din sezonul patru a fost lider de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 20:29 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.4 puncte de rating și 17.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.9 puncte de audiență și 15.9% share.

Abonații VOYO au deja parte și de cel de-al doilea episod, în exclusivitate! Iar pentru jucătorii lui Atletico a venit vremea pentru prima întâlnire cu noul patron. ”Vă mulțumesc că sunteți profesioniști. Sunteți reale talente. O să încercăm să facem o primă selecție”, îi anunță acesta, înainte de a le spune ce jucători vor rămâne și care vor dispărea din echipă.

Nici Iuliana, omul de bază din vechiul club, nu este deloc liniștită, având în vedere că a rămas fără loc de muncă. Însă se pare că la noul club este nevoie de un manager general. Oare poate ea să obțină această poziție? Și dacă da... oare cine o va recomanda?

Cum se descurcă jucătorii cu noul patronat? De ce are Leonardo deja probleme cu noii colegi? Ce lecții de viață le va oferi nea Florin, omul de încredere din club, noilor jucători? Aflăm doar pe VOYO!

Primele două episoade din cel de-al patrulea sezon Atletico Textila sunt disponibile pe VOYO! În fiecare duminică, abonații se pot bucura de câte un nou episod pe platformă!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni