Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE:
Fileurile de pastrav:
Pastrav
Malai
Stock-ul de peste:
Pastrav
Ulei de masline
Usturoi
Sosul de legume:
Rosii
Ceapa rosie
Ardei capia
Ardei iute
Stock de peste
Unt
Usturoi confiat:
Usturoi
Ulei de masline
Mamaliga verde:
Malai
Unt
Ulei de masline
Smantana lichida
Patrunjel
Apa
Sare
MOD DE PREPARARE
Primul pas este filetarea pastravului proaspat. Prima data se fac doua incizii perpendiculare, una la capul pestelui si cea de-a doua la coada. Ele se unesc apoi cu o a treia taietura in lungime si se merge cu cutitul pe langa sira spinarii, cu miscari usoare. Fileurile obtinute se fasoneaza, adica