Muschiulet de miel cu gnocchi si legume

INGREDIENTE: Carne: Cotlet de miel Cimbru  Usturoi Unt  Sos brun: Oase de miel Vin rosu Cimbru Piure de morcovi: Morcovi Smantana...
INGREDIENTE: Carne: Cotlet de miel Cimbru  Usturoi Unt  Sos brun: Oase de miel Vin rosu Cimbru Piure de morcovi: Morcovi Smantana lichida Miere Gnocchi: Cartofi Faina Oua Marar Zbarciogi Legume sote:  Morcov baby Sparanghel Zbarciogi Sfecla marinata: Sfecla rosie Sare Ulei de masline Décor: Os de miel Microplante MOD DE PREPARARE: Primul pas este pregatirea muschiuletului de miel.  Se scoate carnea de pe os si se fasoneaza, pana ce ramane doar bucata de muschiulet, fara nici un pic de grasime. Se asezoneaza cu sare, piper si frunze de cimbru proaspat si se ruleaza intr-o folie de plastic, cat mai bine pentru a-si pastra forma cilindrica. Apoi se va gati prin procedeul numit “sous vide”, adica in mediu lichid, cu temperatura controlata de 57 de grade, timp de 45 de minute. D

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni