Biban de mare cu piure de pastranac si spuma de citrice
Biban de mare cu piure de pastranac si spuma de citrice
INGREDIENTE:
Carne:
Biban de mare
Unt
Piper rosu
Sos pentru peste:
Biban de mare
Ceapa alba
Praz
Usturoi
Sofran
Piure:
Pastarnac
Unt ars
Lapte
Vanilie
Legume:
Spanac baby
Ceapa...
INGREDIENTE:
Carne:
Biban de mare
Unt
Piper rosu
Sos pentru peste:
Biban de mare
Ceapa alba
Praz
Usturoi
Sofran
Piure:
Pastarnac
Unt ars
Lapte
Vanilie
Legume:
Spanac baby
Ceapa alba
Sparanghel
Unt ars
Spuma de citrice:
Zeama de lamaie
Apa
Lecitina
MOD DE PREPARARE:
Primul pas este prepararea sosului, deoarece este nevoie de un timp mai indelungat. Intai se realizeaza stock-ul de peste, din resturile ramase de la peste dupa filetare, amestecate cu ceapa si ulei de masline si introduse la cuptor. Dupa coacere amestecul se pune la fiert si se adauga praz si usturoi. Se lasa la fiert pana ce apa incepe sa scada, apoi se ia de pe foc si se strecoara zeama. Aceasta se pune intr-o soteuza si se amesteca cu unt si sofran pana ce capata o consistenta cremoasa.
Pasul al doilea este prepararea untului ars. Se iau 2-3 pachete de unt si se pun la topit