Biban de mare cu piure de pastranac si spuma de citrice

INGREDIENTE: Carne: Biban de mare Unt Piper rosu Sos pentru peste: Biban de mare Ceapa alba Praz Usturoi Sofran Piure: Pastarnac Unt ars Lapte Vanilie Legume: Spanac baby Ceapa...
INGREDIENTE: Carne: Biban de mare Unt Piper rosu Sos pentru peste: Biban de mare Ceapa alba Praz Usturoi Sofran Piure: Pastarnac Unt ars Lapte Vanilie Legume: Spanac baby Ceapa alba Sparanghel Unt ars Spuma de citrice: Zeama de lamaie Apa Lecitina MOD DE PREPARARE: Primul pas este prepararea sosului, deoarece este nevoie de un timp mai indelungat. Intai se realizeaza stock-ul de peste, din resturile ramase de la peste dupa filetare, amestecate cu ceapa si ulei de masline si introduse la cuptor. Dupa coacere amestecul se pune la fiert si se adauga praz si usturoi. Se lasa la fiert pana ce apa incepe sa scada, apoi se ia de pe foc si se strecoara zeama. Aceasta se pune intr-o soteuza si se amesteca cu unt si sofran pana ce capata o consistenta cremoasa.  Pasul al doilea este prepararea untului ars. Se iau 2-3 pachete de unt si se pun la topit

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni