Calcan cu anghinare si amaranth

INGREDIENTE: Peste: Calcan Sare Mamaliga de amaranth: Amaranth Apa Malai Iaurt Oua Emulsie de usturoi: Usturoi Pasta de trufe Iaurt Ulei aromatizat Legume: Sparanghel Anghinare Sos frantuzesc: Vin...
INGREDIENTE: Peste: Calcan Sare Mamaliga de amaranth: Amaranth Apa Malai Iaurt Oua Emulsie de usturoi: Usturoi Pasta de trufe Iaurt Ulei aromatizat Legume: Sparanghel Anghinare Sos frantuzesc: Vin alb Morcovi Unt Pasta de creveti Smantana lichida   MOD DE PREPARARE: Primul pas este pregatirea fileului de calcan, care se aromatizeaza cu sare si se videaza intr-o punga speciala, apoi se pune la gatit sosu-vide pentru 15 minute, la o temperatura constanta de 50 de grade. Pentru mamaliga de amaranth, se incepe cu fieberea amarantului. La 1 parte amaranth se folosesc 6 parti de apa si le lasa la foc mic pana ce se inmoaie foarte bine semnitele de amaranth. Apoi se strecoara, se trece printr-un jet de apa rece pentru a stopa fierberea si se amesteca cu oua, iaurt si malai. Se monteaza intr-un inel metalic, intr-o tava acoperita cu o foaie de copt si se coace in cuptor pana capata o crusta aurie la exter

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni