Trio de macrou cu avocado si castravete sous vide

INGREDIENTE:  Peste: Macrou Zeama de lamaie Ulei de masline Otet Zahar Foi de dafin Sare Piper  Piure de avocado: Zeama de lamaie Avocado  Castravete sous...
INGREDIENTE:  Peste: Macrou Zeama de lamaie Ulei de masline Otet Zahar Foi de dafin Sare Piper  Piure de avocado: Zeama de lamaie Avocado  Castravete sous vide: Castravete Marar Sare Piper  Cruton de paine: Paine Ulei de masline Sare  MOD DE PREPARARE: Pentru trio-ul de macrou se incepe prin filetarea pestelui si curatarea lui de oase. Se obtin trei bucati de peste, de dimensiuni asemanatoare, care urmeaza sa fie gatite in 3 feluri diferite. Pentru tartar se taie pestele cubulete, se amesteca cu sare, piper, ulei si zeama de lamaie, elemente ce vor gati carnea fara alta interventie termica. Pentru macroul murat se prepara o marinata in care se gateste pestele. Pentru marinata se pune apa la fiert, in care se adauga zahar, otet, zeama de lamaie, piper, foi de dafin si sare. Dupa ce amestecul a fiert, se pune si bucata de peste si se

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni