Alivanca cu sos de zmeura

Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE: Alivanca: Branza de vaci Oua Zahar Malai Praf de copt Baton de vanilie Pamant dulce: Unt Pesmet Zahar brun Cardamom Sos: Zmeura Zahar brun Smantana lichida Spuma: Ou Zahar alb Sos de zmeura MOD DE PREPARARE: Pentru alivanca, se amesteca chefir cu branza de vaci, cu oua, zahar si malai. Compozitia se omogenizeaza bine si la final se adauga praf de copt si vanilie. Amestecul se pune intr-un inel metalic si se introdce la cuptor timp de 25 de minute, la 180 de grade. Intre timp, pamantul dulce se realizeaza din unt topit in tigaie, amestecat cu pesmet si lasat la raci

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni