Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE:
Alivanca:
Branza de vaci
Oua
Zahar
Malai
Praf de copt
Baton de vanilie
Pamant dulce:
Unt
Pesmet
Zahar brun
Cardamom
Sos:
Zmeura
Zahar brun
Smantana lichida
Spuma:
Ou
Zahar alb
Sos de zmeura
MOD DE PREPARARE:
Pentru alivanca, se amesteca chefir cu branza de vaci, cu oua, zahar si malai. Compozitia se omogenizeaza bine si la final se adauga praf de copt si vanilie. Amestecul se pune intr-un inel metalic si se introdce la cuptor timp de 25 de minute, la 180 de grade.
Intre timp, pamantul dulce se realizeaza din unt topit in tigaie, amestecat cu pesmet si lasat la raci