Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE:
Peste:
Calamar
Somon
Biban
Creveti
Legume:
Varza Kale
Rosii
Usturoi
Ardei gras
Vinete
Patrunjel
Busuioc
Oregano
Ulei aromatizat
Sare de mare
MOD DE PREPARARE:
Se pregateste intai garnitura. Se blanseaza varza kale in apa clocotita cu sare, apoi se scoate in apa rece.
Se taie felii vinetele si ardeiul gras rosu si galben, se pun la copt pe gratarul incins, stropindu-le inainte cu ulei aromatizat. Dupa coacere, se iau de pe grill, le taie cubulete si se asezoneaza cu oregano, busuioc si piper. Intre timp se taie rosiile, se calesc in tigaie cu ulei de masline, usturoi si patrunjel, se lasa sa se raceasca pentru ca, la final, sa se amestece cu restul legumelor pana