ß

Raci cu ficat de gasca pe pat de orez si ciuperci

INGREDIENTE: Raci: Raci Foi de dafin Piper boabe Usturoi Garnitura: Orez Apa  Ceapa Foi de dafin Ciuperci Morcovi Usturoi Ulei de masline Sos: Ficat de gasca Cuisoare Morcovi  Ceapa shallot Bulion de vita Smantana...
INGREDIENTE: Raci: Raci Foi de dafin Piper boabe Usturoi Garnitura: Orez Apa  Ceapa Foi de dafin Ciuperci Morcovi Usturoi Ulei de masline Sos: Ficat de gasca Cuisoare Morcovi  Ceapa shallot Bulion de vita Smantana lichida Vin Sare Piper Pralina: Ficat de gasca   MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, racii se curata de intestin si se pun la fiert in apa cu foi de dafin, boabe de piper si usturoi. Dupa fierbere, racii se scot in apa cu gheata si se decorticheaza. Garnitura preparatului de astazi este realizata din orez fiert in apa cu ceapa si foi de dafin. Pentru a aduce un plus de aroma si textura preparatului, se blanseaza cativa morcovi, iar ciupercile se trag la tigaie cu putin usturoi in ulei de masline.  Pentru sos, ficatul de gasca este impanat cu cateva cuisoare si gatit la sous-vide cu morcovi, ceapa shallot, sare, piper, apoi este mixat cu vin, bulion de vita si

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni