Pui Coquelet de Bretagne cu fructe oleaginoase si ratatouille de legume
Pui Coquelet de Bretagne cu fructe oleaginoase si ratatouille de legume
INGREDIENTE:
Ratatouille:
• Rosii
• Ardei gras copt
• Vanata
• Zucchini
• Usturoi
• Cimbru
Pui Coquelet de Bretagne:
• Pui Coquelet de Bretagne
• Usturoi
• Cimbru
• Ulei de masline
• Miere
• Nucsoara
• Alte fructe oleaginoase
MOD DE...
INGREDIENTE:
Ratatouille:
• Rosii
• Ardei gras copt
• Vanata
• Zucchini
• Usturoi
• Cimbru
Pui Coquelet de Bretagne:
• Pui Coquelet de Bretagne
• Usturoi
• Cimbru
• Ulei de masline
• Miere
• Nucsoara
• Alte fructe oleaginoase
MOD DE PREPARARE:
Pentru ratatouille, rosiile blansate, ardiul copt, vinetele si zucchini-ul se taie cubulete, dar si felii subtiri. intr-o tigaie se adauga rand pe rand ceapa si cubuletele de zucchini, vanata, ardei gras copt si rosii, apoi se asezoneaza cu usturoi si cimbru. Dupa calire, legumele sunt mixate, iar sosul rezultat se pune in vasul de ratatouille, care se completeaza apoi cu feliile de legume si se introduce la cuptor.
Pentru pregatirea puiului Coquelet de Bretagne, puiul este mai intai transat, iar din bucatile ramase se face o farsa cu care sunt umplute pulpele. Dupa umplere, acestea sunt asezonate cu usturoi si cimbru, acoperite