File de dorada cu fructe de mare si mix de ciuperci cu caviar de aceto balsamico

Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice. INGREDIENTE: File de dorada Scoici Saint Jacques Raci Galbiori Ciuperci Shimeji Ridichii Morcovi Sparanghel Busuioc Praf de...
Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice. INGREDIENTE: File de dorada Scoici Saint Jacques Raci Galbiori Ciuperci Shimeji Ridichii Morcovi Sparanghel Busuioc Praf de wasabi Maltodextrina Ceapa shallot Vin alb Juice de peste Sofran Aceto balsamico/otet balsamic Agar-agar Ulei de masline Zeama de lamaie Apa Sare Piper MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, fileul de dorada este prajit in ulei de masline si asezonat cu zeama de lamaie, sare si piper. Scoicile Saint Jacques sunt si ele prajite in ulei de masline si asezonate cu sare si piper, iar racii sunt curatati de intestin, apoi fierti.  Pentru un plus de culoare si aroma, galbiorii sunt trasi in unt, iar ciupercile Shimeji impreuna cu feliile de ridichii sunt marinate intr-un amestec din zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper. Garnitu

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni