File de dorada cu fructe de mare si mix de ciuperci cu caviar de aceto balsamico
File de dorada cu fructe de mare si mix de ciuperci cu caviar de aceto balsamico
Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice. INGREDIENTE:
File de dorada
Scoici Saint Jacques
Raci
Galbiori
Ciuperci Shimeji
Ridichii
Morcovi
Sparanghel
Busuioc
Praf de...
Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice. INGREDIENTE:
File de dorada
Scoici Saint Jacques
Raci
Galbiori
Ciuperci Shimeji
Ridichii
Morcovi
Sparanghel
Busuioc
Praf de wasabi
Maltodextrina
Ceapa shallot
Vin alb
Juice de peste
Sofran
Aceto balsamico/otet balsamic
Agar-agar
Ulei de masline
Zeama de lamaie
Apa
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, fileul de dorada este prajit in ulei de masline si asezonat cu zeama de lamaie, sare si piper. Scoicile Saint Jacques sunt si ele prajite in ulei de masline si asezonate cu sare si piper, iar racii sunt curatati de intestin, apoi fierti.
Pentru un plus de culoare si aroma, galbiorii sunt trasi in unt, iar ciupercile Shimeji impreuna cu feliile de ridichii sunt marinate intr-un amestec din zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper.
Garnitu