Piept de rata cu sumac si cuscus israeli cu sos de castane
Piept de rata cu sumac si cuscus israeli cu sos de castane
INGREDIENTE: Piept de rata:
Piept de rata
Boabe de coriandru
Sare cu sumac
Linte cu coaja de portocala
Cuscus israeli:
Cuscus
Ardei gras
Usturoi
Fenicul
Varza kale
Ceapa verde
Zeama de portocale
Sfecla...
INGREDIENTE: Piept de rata:
Piept de rata
Boabe de coriandru
Sare cu sumac
Linte cu coaja de portocala
Cuscus israeli:
Cuscus
Ardei gras
Usturoi
Fenicul
Varza kale
Ceapa verde
Zeama de portocale
Sfecla rosie
Coaja de portocala
Ulei de masline
Unt
Vin
Apa
Sare si piper
Legume caramelizate:
Ridiche
Morcovi
Ulei de masline
Cognac
Unt
Sos de castane:
Lapte de cocos
Mustar de Dijon
Suc de portocale
Castane coapte
Zeama de lamaie
Cafea
Cognac
Spuma de morcovi:
Ridichi
Morcovi
Suc de portocale
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, pieptul de rata se aromatizeaza cu boabe de coriandru, sare cu sumac si linte cu coaja de portocala, dupa care se maseaza pentru ca toate aromele sa patrunda in carne, se brezeaza in tigaie, apoi se introduce la cuptor.
Pentru cuscus israeli,