Piept de rata cu sumac si cuscus israeli cu sos de castane

INGREDIENTE: Piept de rata: Piept de rata Boabe de coriandru Sare cu sumac Linte cu coaja de portocala Cuscus israeli: Cuscus Ardei gras Usturoi Fenicul Varza kale Ceapa verde Zeama de portocale Sfecla...
INGREDIENTE: Piept de rata: Piept de rata Boabe de coriandru Sare cu sumac Linte cu coaja de portocala Cuscus israeli: Cuscus Ardei gras Usturoi Fenicul Varza kale Ceapa verde Zeama de portocale Sfecla rosie Coaja de portocala Ulei de masline Unt Vin Apa Sare si piper Legume caramelizate: Ridiche Morcovi Ulei de masline Cognac Unt Sos de castane: Lapte de cocos Mustar de Dijon Suc de portocale Castane coapte Zeama de lamaie Cafea Cognac Spuma de morcovi: Ridichi Morcovi Suc de portocale MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, pieptul de rata se aromatizeaza cu boabe de coriandru, sare cu sumac si linte cu coaja de portocala, dupa care se maseaza pentru ca toate aromele sa patrunda in carne, se brezeaza in tigaie, apoi se introduce la cuptor.  Pentru cuscus israeli,

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni