Nico Lontras - Reinterpretarea rosiei in variate forme, texturi si arome

INGREDIENTE Rosii Suc de rosii Tapioca Zahar Busuioc Flori comestibile Agar-agar Telemea de oaie Ulei de dovleac Ulei de masline Maltodextrina Lecitina Tuica Sare Piper MOD DE PREPARARE Pentru...
INGREDIENTE Rosii Suc de rosii Tapioca Zahar Busuioc Flori comestibile Agar-agar Telemea de oaie Ulei de dovleac Ulei de masline Maltodextrina Lecitina Tuica Sare Piper MOD DE PREPARARE Pentru apa de rosii, sucul de rosii este lasat la decantat, apoi filtrat folosind o hartie filtru pentru cafea.  Pentru hartia de rosii, pulpa de rosii rezultata in urma decantarii este intinsa pe o foaie de copt, condimentata, apoi introdusa la cuptor timp de 4 ore la 50-60 de grade. Astfel deshidratata, hartia de rosii poate fi transformata in pudra de rosii folosind o rasnita. Pentru caviarul de rosii, perlele de tapioca sunt fierte in suc de rosii, apoi asezonate cu sare si piper. Pentru chipsurile de rosii, caviarul realizat anterior este intins pe o foaie de copt si introdus la cuptor timp de 4-5 ore, apoi prajit in baie de ulei.  Pudra este realizata din maltodextrina si ulei.  Spuma

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni