Crema coapta din lapte si branza de capra si muschiulet de caprior infuzat cu garnitura de legume si sos de vin
Crema coapta din lapte si branza de capra si muschiulet de caprior infuzat cu garnitura de legume si sos de vin
Starter: Crema coapta din lapte si branza de capra
INGREDIENTE:
Biscuiti
Cimbrisor
Smantana
Lapte de capra
Branza de capra
Struguri
Nuci
Mere
Oua
Unt
Faina
Piper
MOD DE PREPARARE:
Baza starterului se...
Starter: Crema coapta din lapte si branza de capra
INGREDIENTE:
Biscuiti
Cimbrisor
Smantana
Lapte de capra
Branza de capra
Struguri
Nuci
Mere
Oua
Unt
Faina
Piper
MOD DE PREPARARE:
Baza starterului se realizeaza din biscuiti maruntiti amestecati cu unt topit si cimbrisor. Pentru crema se amesteca: smantana, lapte si branza de capra, oua, unt topit, faina si piper. Astfel realizata, crema se toarna peste baza si se introduce la cuptor, la 140 de grade, timp de o ora. La final, merele, strugurii si samburii de nuca se caramelizeaza in ulei pentru a fi folositi la decor.
Pofta buna!
Fel principal: Muschiulet de caprior infuzat cu garnitura de legume si sos de vin
INGREDIENTE:
Muschiulet de caprior
Rozmarin
Ceapa
Ulei de masline
Telina
Morcovi
Broccoli
Sparanghel
Ulei de ienupar
Pesmet verde
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE:
Musch