Cavatelli al ragu bolognese si tagliatelle al sugo di scampi

Cavatelli al ragu bolognese INGREDIENTE: Aluat Cavatelli: • Faina • Oua • Ricotta proaspata • Nucsoara Sos Bolognese: • Carne tocata • Morvoci • Telina • Ceapa • Rosii pelati • Busuioc • Usturoi  • Vin alb sec • Pepperoncino •...
Cavatelli al ragu bolognese INGREDIENTE: Aluat Cavatelli: • Faina • Oua • Ricotta proaspata • Nucsoara Sos Bolognese: • Carne tocata • Morvoci • Telina • Ceapa • Rosii pelati • Busuioc • Usturoi  • Vin alb sec • Pepperoncino • Ulei de masline • Sare • Piper MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, se realizeaza aluatul amestecand faina, oua, ricotta proaspata si nucsoara, apoi se portioneaza, se formeaza cavatelli si se fierb al dente.  Pentru sosul Bolognese, intr-o tigaie cu ulei de masline se adauga usturoi, pepperoncino, carne tocata, morcovi, telina, ceapa, rosii pelati, busuioc, vin alb sec, sare si piper dupa gust. Peste sos se adauga apoi cavatelli si se amesteca. Buon appetito! Tagliatelle al sugo di scampi INGREDIENTE: Aluat tagliatelle: • faina alba • faina semola • oua • sare &

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni