ß

File de ton cu legume de sezon si ou posat

Muschiulet de caprior cu foie-gras si peltea de gutui   INGREDIENTE Muschiulet de caprior Bacon Salvie Cimbrisor Sparanghel Sfecla rosie Pesmet panco Fulgi de chili Gutui Cognac Dulceata de ardei iute Ficat de...
Muschiulet de caprior cu foie-gras si peltea de gutui   INGREDIENTE Muschiulet de caprior Bacon Salvie Cimbrisor Sparanghel Sfecla rosie Pesmet panco Fulgi de chili Gutui Cognac Dulceata de ardei iute Ficat de rata Ulei de masline Zahar Unt Sare Piper MOD DE PREPARARE Muschiuletul de caprior fasonat este introdus intr-o punga speciala, asezonat cu unt, salvie, cimbrisor, sare, piper si gatit sous-vide, dupa care este imbracat in bacon si brezat in tigaie.    Pentru garnitura, sparanghelul este stropit cu ulei si imbracat intr-o mantie din pesmet, fulgi de chili si sare, apoi introdus la cuptor alaturi de sfecla rosie invelita in folie de aluminiu.    La final, pelteaua de gutui realizata din unt, gutui, zahar, cognac si dulceata de ardei iute va innobila foie-gras-ul din ficat de rata. Pofta buna! File de ton cu legume de sezon si

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni