Muschiulet de caprior cu foie-gras si peltea de gutui
INGREDIENTE
Muschiulet de caprior
Bacon
Salvie
Cimbrisor
Sparanghel
Sfecla rosie
Pesmet panco
Fulgi de chili
Gutui
Cognac
Dulceata de ardei iute
Ficat de...
Muschiulet de caprior cu foie-gras si peltea de gutui
INGREDIENTE
Muschiulet de caprior
Bacon
Salvie
Cimbrisor
Sparanghel
Sfecla rosie
Pesmet panco
Fulgi de chili
Gutui
Cognac
Dulceata de ardei iute
Ficat de rata
Ulei de masline
Zahar
Unt
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE
Muschiuletul de caprior fasonat este introdus intr-o punga speciala, asezonat cu unt, salvie, cimbrisor, sare, piper si gatit sous-vide, dupa care este imbracat in bacon si brezat in tigaie.
Pentru garnitura, sparanghelul este stropit cu ulei si imbracat intr-o mantie din pesmet, fulgi de chili si sare, apoi introdus la cuptor alaturi de sfecla rosie invelita in folie de aluminiu.
La final, pelteaua de gutui realizata din unt, gutui, zahar, cognac si dulceata de ardei iute va innobila foie-gras-ul din ficat de rata. Pofta buna!
File de ton cu legume de sezon si