Cotlet de miel cu mamaliga, oua de prepelita si jeleu de urzici

INGREDIENTE: Cotlet de miel: Cotlet de miel Mustar de Dijon Sare si piper Crusta mentolata: Menta Fistic crud Ulei de masline Pesmet panko Emulsie de hrean: Hrean Lapte Sos de hribi: Ulei de...
INGREDIENTE: Cotlet de miel: Cotlet de miel Mustar de Dijon Sare si piper Crusta mentolata: Menta Fistic crud Ulei de masline Pesmet panko Emulsie de hrean: Hrean Lapte Sos de hribi: Ulei de masline Salota Hribi Smantana lichida Unt Jeleu de urzici: Salota Usturoi Agar-agar Ulei de masline Urzici Garnitura: Morcovi Sfecla Sparanghel Varza de Bruxelles Hribi Baby zucchini Baby vinete Ardei Ou de prepelita Ulei de masline Rosii confit: Rosii cherry Rosii galbene Ulei de masline Ras el hanout Cimbru Mamaliga: Apa Lapte Trufe Unt Sare MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, crusta mentolata este realizata din menta blansata si amestecata intr-un blender cu fistic crud, ulei de masline si pesmet panko. Cotletul de mie

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni