Sea bass Tiradito si Black cod in glauzura de miso
Sea bass Tiradito si Black cod in glauzura de miso
In fiecare duminica, de la 10:30 ai Arena bucatarilor, numai la ProTV! Starter: Sea bass Tiradito
INGREDIENTE:
Lup de mare
Lime
Cartofi mov
Ghimbir
Galangal
Frunze de Kaffir lime
Lapte de cocos
Ardei iute rosu
Coriandru
Ulei de...
In fiecare duminica, de la 10:30 ai Arena bucatarilor, numai la ProTV! Starter: Sea bass Tiradito
INGREDIENTE:
Lup de mare
Lime
Cartofi mov
Ghimbir
Galangal
Frunze de Kaffir lime
Lapte de cocos
Ardei iute rosu
Coriandru
Ulei de masline
Sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, lupul de mare se fileteaza, se stropeste cu lime si se lasa la marinat cateva minute, iar cartofii mov se feliaza, apoi se soteaza putin astfel incat sa nu li se schimbe culoarea.
Intr-o tigaie cu ulei de masline se soteaza lemongrass, ghimbir, galagan si frunze de kaffir lime, apoi se adauga lapte de cocos, se mai lasa pe foc cateva minute si apoi se strecoara. Intregul amestec ca forma garnitura preparatului, iar sosul rezultat va innobila la final preparatul. Se serveste alaturi de coriandru tocat si ardei iute. Pofta buna!
Fel principal: Black cod in glauzura de miso
INGREDIENTE:
Cod negru
Pasta miso