Meniu pascal reinterpretat

1. Reinterpretarea oului de Paste INGREDIENTE: Oua Miere de tei Lamaie Unt clarifiat Pudra de popcorn Prosciutto deshidratat Fulgi de chili Nucsoara Sparkys Maltodextrina Crocant din trufe albe Crocant din trufe...
1. Reinterpretarea oului de Paste INGREDIENTE: Oua Miere de tei Lamaie Unt clarifiat Pudra de popcorn Prosciutto deshidratat Fulgi de chili Nucsoara Sparkys Maltodextrina Crocant din trufe albe Crocant din trufe negre MOD DE PREPARARE: Sosul Olandez este realizat dintr-un amestec de 2 galbenusuri, unt clarifiat si zeama de lamaie. Compozitia rezultata este turnata în sifon, apoi pasteurizata.  Coaja de ou sterilizata si întarita în baie de calciu este umpluta pe rand cu: pudra de popcorn, prosciutto deshidratat, miere de tei, sos Olandez, Sparkys si fulgi de chili.  La final, tabloul culinar este completat cu nucsoara si crocant din trufe albe si trufe negre.  2. File de somon cu pietre comestibile si emulsie de hrean INGREDIENTE: Somon Esenta de bergamota Esenta de cocos Hrean Smantana Cartofi Caolin Lactoza Carbune vegetal Lec

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni