1. Reinterpretarea oului de Paste
INGREDIENTE:
Oua
Miere de tei
Lamaie
Unt clarifiat
Pudra de popcorn
Prosciutto deshidratat
Fulgi de chili
Nucsoara
Sparkys
Maltodextrina
Crocant din trufe albe
Crocant din trufe...
1. Reinterpretarea oului de Paste
INGREDIENTE:
Oua
Miere de tei
Lamaie
Unt clarifiat
Pudra de popcorn
Prosciutto deshidratat
Fulgi de chili
Nucsoara
Sparkys
Maltodextrina
Crocant din trufe albe
Crocant din trufe negre
MOD DE PREPARARE:
Sosul Olandez este realizat dintr-un amestec de 2 galbenusuri, unt clarifiat si zeama de lamaie. Compozitia rezultata este turnata în sifon, apoi pasteurizata.
Coaja de ou sterilizata si întarita în baie de calciu este umpluta pe rand cu: pudra de popcorn, prosciutto deshidratat, miere de tei, sos Olandez, Sparkys si fulgi de chili.
La final, tabloul culinar este completat cu nucsoara si crocant din trufe albe si trufe negre.
2. File de somon cu pietre comestibile si emulsie de hrean
INGREDIENTE:
Somon
Esenta de bergamota
Esenta de cocos
Hrean
Smantana
Cartofi
Caolin
Lactoza
Carbune vegetal
Lec