Cotlet de berbecut cu piure din radacinoase

Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE: Cotlet de berbecut: Cotlet de berbecut Apa Ulei de masline Vin rosu Rosii cherry Usturoi Cimbru Ardei iute Sare si piper Piure din radacinoase: Telina Pastarnac Smantana lichida Lapte Apa Unt Sare MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, cotletul de berbecut este pus la cuptor la bain-marie pentru fragezire, apoi este scos, asezonat cu ulei de masline, vin rosu, rosii cherry, usturoi, cimbru, ardei iute, sare, piper, si reintrodus la cuptor la 180 de grade. Garnitura ce echilibreaza preparatul si ii imbogateste paleta de culori si arome este realizata din telina si pastarnac fierte in apa

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni