Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi....
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. INGREDIENTE:
Cotlet de berbecut:
Cotlet de berbecut
Apa
Ulei de masline
Vin rosu
Rosii cherry
Usturoi
Cimbru
Ardei iute
Sare si piper
Piure din radacinoase:
Telina
Pastarnac
Smantana lichida
Lapte
Apa
Unt
Sare
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, cotletul de berbecut este pus la cuptor la bain-marie pentru fragezire, apoi este scos, asezonat cu ulei de masline, vin rosu, rosii cherry, usturoi, cimbru, ardei iute, sare, piper, si reintrodus la cuptor la 180 de grade.
Garnitura ce echilibreaza preparatul si ii imbogateste paleta de culori si arome este realizata din telina si pastarnac fierte in apa