Mihaela Bilic, experta in nutritie de la Arena bucatarilor, ne avertizeaza ca grasmilie vegetale sunt periculoase pentru silueta si ca cel mai bine ar fi sa consumam grasimile respective ca atare: seminte de floarea sorelui in loc de ulei, fructe oleaginoase (migdale, alune, caju, fistic ) sau...
Mihaela Bilic, experta in nutritie de la Arena bucatarilor, ne avertizeaza ca grasmilie vegetale sunt periculoase pentru silueta si ca cel mai bine ar fi sa consumam grasimile respective ca atare: seminte de floarea sorelui in loc de ulei, fructe oleaginoase (migdale, alune, caju, fistic ) sau masline in loc de ulei de masline. "In momentul in care mancam 10-12 masline e mai satisfacator decat atunci cand consumam o lingura de ulei", spune Mihaela Bilic.
Experta in nutritie recomanda si consumul de avocado sau cascaval, branza si parmezan - varianta de grasime provenite din lapte. "Niciodata nu o sa ne ingrasam din cascaval sau branza cand le punem ca un condiment peste salata - acolo avem cantitate minima si gust maxim".
Arena bucatarilor este in fiecare duminica la Pro TV, de la ora 10:30.