Piept de fazan cu dulceata de merisoare si ciupercute

INGREDIENTE:  • Piept de fazan  • Cartofi dulci • Merisoare • Cimbrisor • Ienupar • Zahar brun • Bulion de vita • Vin rosu • Ceapa shallot • Ciupercute • Mix de baby morcovi • Ulei de masline • Unt • Sare • Piper MOD DE...
INGREDIENTE:  • Piept de fazan  • Cartofi dulci • Merisoare • Cimbrisor • Ienupar • Zahar brun • Bulion de vita • Vin rosu • Ceapa shallot • Ciupercute • Mix de baby morcovi • Ulei de masline • Unt • Sare • Piper MOD DE PREPARARE: Pentru inceput, pieptul de fazan este brezat intr-o tigaie cu unt si ulei, asezonat cu sare, piper si introdus la cuptor.  Pentru garnitura, cartofi dulci sunt copti, apoi pasati, iar ciupecile si baby morcovii blansati se soteaza pe rand intr-o tigaie cu unt.  Sosul fructat care va completa aroma speciala a carnii este realizat din boabe de ienupar, merisoare, cimbrisor, vin rosu, zahar brun si bulion de vita, iar pentru glazura se realizeaza o reductie aromata din: ceapa shallot, ulei de masline, zahar si vin rosu. Pofta buna!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni