Terina din prepelita cu chec si ardei gras copt si muschiulet de manzat in mantie de zucchini cu cannelloni din creier
Terina din prepelita cu chec si ardei gras copt si muschiulet de manzat in mantie de zucchini cu cannelloni din creier
Starter – Terina din prepelita cu chec si ardei gras copt
INGREDIENTE:
Piept de prepelita
Carne de pui
Ardei gras copt
Baby morcovi
Chec aromatizat cu anason
Oua
Smantana
Sfecla
Sparanghel
Ridichi
Portocala
Ulei...
Starter – Terina din prepelita cu chec si ardei gras copt
INGREDIENTE:
Piept de prepelita
Carne de pui
Ardei gras copt
Baby morcovi
Chec aromatizat cu anason
Oua
Smantana
Sfecla
Sparanghel
Ridichi
Portocala
Ulei de masline
Otet de vin
Miere
Sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, intr-un blender se realizeaza o farsa clasica din carne de pui, smantana si doua albusuri. Intr-o tava se asaza un inel metalic si se adauga straturi alternative de farsa, ardei gras copt, piept de prepelita, chec aromatizat cu anason si felii de baby morcovi. Astfel realizata, terina se introduce la cuptor, apoi se prajeste.
Salata ce echilibreaza preparatul consta int sparanghel proaspat, clin de portocale si ridichi, alaturi de o vinegreta din ulei de masline, otet de vin, miere, sare si piper.
Muschiulet de manzat in mantie de zucchini cu cannelloni din creier
INGREDIENTE: