ß
Vinete
Roșii cherry
Usturoi
Cimbru
Ceapă
Ulei
Sare
Piper
Pentru început, vinetele sunt înțepate cu ajutorul unui cuțit, puse într-o tavă tapetată cu hârtie de copt alături de roșii cherry și usturoi. În continuare, sunt aromatizate cu sare și crenguțe de cimbru, sunt stropite cu ulei și băgate la cuptor. După ce vinetele s-au copt sunt curațate și lăsate într-o sită la scurs.
La final, pe vânăta coaptă, decojită și puțin crestată în partea superioară, se așază roșiile coapte, usturoi, plante aromatice și ceapă crudă.
Cotlet de berbecuț
Usturoi
Cimbru
Morcovi
Tarhon
Microplante
Unt
Ulei
Sare
Piper
Pentru început, cotletul de berbecuț este fasonat, apoi aromatizat cu sare și piper. În continuare, cotletul este crestat pe partea cu grăsime, pus la brezat într-o tigaie rece, apoi aromatizat cu usturoi și crenguțe de cimbru. După brezare, cotletul este lăsat să se odihnească și să fie pătruns de arome, apoi este gătit la cuptor pentru 3-4 minute. Odată scos de la cuptor, pentru un plus de gust și culoare, cotletul este brezat în unt, până capătă o crustă aurie și apetisantă.
La final, preparatul este completat cu o garnitură realizată din morcovi sotați în unt cu puțin ulei și aromatizați cu usturoi zdrobit, cimbru, tarhon, sare și piper. Poftă bună!
Vezi VIDEO mai jos!
Gallery