INGREDIENTE:
Antricot de vită
Hribi
Vinete
Ardei gras
Stock de pui
Smântână
Usturoi
Ceapă
Muguri de pin
Parmezan
Fructe de pădure
Amaretto
Vin de Porto
Pudră de ceapă
Pasta miso
Cimbru
Rozmarin
Sare
Ulei de măsline
Microplante
MOD DE PREPARARE:
Pentru început, antricotul de vită este asezonat cu sare, ulei de măsline și rozmarin, apoi este gătit pe grătar.
Pentru pesto, ardeiul gras este copt, curățat și amestecat într-un blender cu usturoi, sare, muguri de pin prăjiți, ulei de măsline și parmezan.
Vinetele sunt coapte pe grătar, apoi sunt curățate și tocate.
Pentru cannelloni, feliile de vânătă sunt sotate în ulei de măsline aromatizat cu cimbrișor. Pentru umplutură, într-o tigaie cu ulei de măsline se călește ceapă, apoi se adaugă sare, vinetele coapte și pastă miso. În continuare, feliile de vânătă sunt umplute cu amestecul realizat anterior, apoi sunt rulate și îmbrăcate în pudră de ceapă.
Pentru piureul de hribi, într-o tigaie cu ulei de măsline aromatizat cu ceapa și usturoi se sotează hribii, apoi sunt asezonați cu stock de pui și smântână. În continuare, amestecul rezultat este strecurat, iar hribii sunt mixați cu ajutorul unui blender.
Pentru un plus de gust și textură, preparatul este completat cu felii de ardei confiate în ulei aromatizat cu rozmarin, cimbru, usturoi și coajă de lămâie.
La final, preparatul este înnobilat cu un sos realizat din fructe de pădure, amaretto și vin de Porto.
Poftă bună!
Gallery