INGREDIENTE:
Cafea
Apă
Lapte condensat
Cuburi de gheață
MOD DE PREPARARE:
Pentru realizarea cafelei se folosește un filtru special, denumit Philn care se așază deasupra unui vas. În el se adaugă cafeaua, se toarnă apa fiartă și se așteaptă scurgerea acesteia. După infuzarea cafelei, într-un pahar înalt se pune laptele condensat, se toarnă cafeaua, apoi se adaugă cuburile de gheață.
Creveți cu legume și susan
INGREDIENTE:
Creveți
Faină
Ulei de susan
Ardei chili
Ardei gras multicolor
Sos de soia
Lime
Ulei
Usturoi
Ghimbir
Miere
Susan
Sare
MOD DE PREPARARE:
Pentru început, creveții sunt asezonați cu sare, lime și panetați în faină. În continuare, într-un Wok uleiul de susan este încălzit și aromatizat cu usturoi și ghimbir. După ce usturoiul și ghimbirul își elimină parfumul sunt scoase din ulei, apoi se adaugă creveții și ardei chili.
Când creveții au căpătat o culoare ușor aurie, aceștia sunt scoși și, în același wok, se realizează garnitura din ardei gras multicolor, sos de soia, miere, susan, apoi se adaugă și creveții.
Salată bulgărească
INGREDIENTE:
Ardei gras
Roșii
Ceapă
Brânză
Busuioc
Castraveți
Ulei de măsline
Lime
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE:
Pentru salată se realizează mai întâi dressing-ul din ulei de măsline, zeamă de lime, sare și piper. În continuare, peste dressing se adaugă ardei gras, castraveți, roșii, ceapă, sare, brânză, busuioc și se amestecă totul. Poftă bună!
Gallery