INGREDIENTE:
Obrajori de ton
Avocado
Frunze de Shiso
Icre negre
Yuzu
Soia
Wassabi
Habanero
MOD DE PREPARARE:
Pentru tartar, obrajorii de ton sunt taiati, apoi innobilati cu felii subtiri de avocado, frunze de Shiso tocate marunt, icre negre si cu un sos din yuzu, soia si wassabi. Pentru un plus de textura, culoare si savoare, la final tartarul este desavarsit cu habanero.
Salata de fructe exotice cu homar si icre negre
INGREDIENTE:
Homar
Mango
Avocado
Papaya
Castraveti
Susan
Icre negre
Maioneza
Wassabi
MOD DE PREPARARE:
Pentru salata exotica se realizeaza un amestec din mango, avocado, papaya, castraveti, susan si carne de homar, care se aromatizeaza apoi cu un sos realizat din maioneza si wassabi.
Platou traditional asiatic cu Maki si Sashimi
INGREDIENTE:
Homar
Alga nori
Orez
Susan
Castravete
Avocado
Foaie de orez
Fidea de orez
Lamaie
Icre negre
Frunze de bambus
MOD DE PREPARARE:
Pentru Maki, se asaza alga nori pe o foaie de orez, apoi se adauga pe rand orez fiert, susan, castravete, avocado, carne de homar si se ruleaza.
Pentru Sashimi, in coada de homar decorticata si fiarta se asaza felii de ridiche si avocado.
La final, pentru un plus de culoare si savoare, platoul de sushi este innobilat cu fidea de orez, icre negre si frunze de bambus. Pofta buna!
Gallery