INGREDIENTE:
Carne de vita
Chili
Chifle
Ardei gras
Dovlecel
Rosii cherry
Broccoli
Ceapa
Creveti
Cartofi
Branza Gruyère
Cascaval
Salata iceberg
Ceapa rosie
Ceapa verde
Castraveti murati
Rozmarin
Cimbrisor
Usturoi
Ulei de masline
Sare si piper
MOD DE PREPARARE
Pentru burgerii multicolori, carnea de vita este asezata pe gratar, apoi introdusa la cuptor. Dupa gatirea la cuptor, carnea este asezata în chifle si desavarsita cu salata iceberg, felii de rosii, ceapa rosie si castraveti murati. Pentru garnitura, cartofii fierti sunt sotati în ulei aromatizat cu usturoi, rozmarin, cimbrisor si ceapa verde.
Pentru burgerul Gourmet, carnea de vita aromatizata cu chili este gatita pe gratar, apoi introdusa la cuptor. Pentru completarea paletei de texturi a burgerului, se realizeaza un un amestec de branza Gruyère, cascaval simplu si afumat, care este introdus la cuptor, apoi este turnat peste carnea de vita.
La final, burgerul Gourmet este desavarsit cu legume (ardei, dovlecel, rosii, broccoli, ceapa) si cu creveti, toate gatite pe gratar.
Antricot de vita maturat cu ciuperci si cartofi
INGREDIENTE:
Antricot de vita
Bourbon
Ciuperci Champignon
Ciuperci Pleurotus
Rosii cherry
Broccoli
Ardei gras
Patrunjel
Cartofi
Rozmarin
Cimbrisor
Usturoi
Ulei de masline
Chili
Sare neagra
Piper roz
MOD DE PREPARARE:
Pentru început, antricotul de vita maurat cu Bourbon 60 de zile este asezat pe gratar si aromatizat cu rozmarin, usturoi, piper roz, sare neagra, apoi introdus la cuptor.
Pentru garnitura, cartofii sunt fierti într-o infuzie de rozmarin, cimbrisor si piper, apoi pasati si aromatizati cu sare, patrunjel si cu o vinegreta din ulei de masline, usturoi, patrunjel si chili.
La final, paleta de arome a preparatului este completata de ciupercile Champignon si Pleurotus gatite pe gratar alaturi de rosii cherry, broccoli si ardei gras, toate aromatizate cu rozmarin, sare si vinegreta din ulei de masline, usturoi, patrunjel, chili. Pofta buna!
Gallery