INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Puiul este transat, apoi fiert alaturi de ceapa alba, telina, morcovi, pastarnac, usturoi, praz, patrunjel si aromatizat cu vin alb, pentru un plus de gust. Dupa fierbere, legumele sunt scoase, iar supa rezultata este clarifiata cu albusuri de ou.
Pentru completarea paletei de texturi, preparatul este innobilat cu ardei Kapia copt, galbenele si crocat din telina, realizat din felii subtiri de telina prajite in baie de ulei.
Muschiulet de berbecut cu broccoli si sos de urzici
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, muschiuletul de berbecut este innobilat cu leustean, apoi introdus intr-o punga, aromatizat cu cimbrisor, unt, piper si gatit sous-vide.
Cotletul de berbecut este aromatizat cu cimbrisor si unt, apoi gatit sous-vide. Dupa gatirea sous-vide, pentru un plus de culoare si aroma, muschiuletul si cotletul de berbecut sunt brezate in ulei de masline si unt.
Pentru garnitura, broccoli este blansat in apa cu sare, apoi caramelizat cu torta. La final, preparatul este desavarsit cu un sos din urzici, tarhon si spanac, toate blansate, apoi amestecate cu lecitina. Pofta buna!
Gallery