INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Dorada este filetata, asezonata cu sare, piper si prajita in ulei de masline aromatizat cu usturoi si cimbru.
Pentru Ratatouille, intr-o tigaie cu ulei de masline aromatizat cu ceapa si usturoi se adauga pe rand ardei gras, vinete, dovlecei, rosii, cimbru, pasta de tomate, zahar brun, aceto balsamico, masline Kalamata si capere.
La final, sosul este realizat din masline Kalamata, acto balsamico, ulei de masline si chives.
Muschiulet de porc in crusta de verdeturi cu legume infuzate
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Muschiuletul de porc este asezonat cu sare si piper, aromatizat cu cimbrisor, rozmarin, nucsoara, ulei de masline si invelit in folie, apoi introdus la cuptor. Odata scos de la cuptor, muschiuletul este brezat in ulei de masline, uns cu mustar de Dijon si imbracat intr-o mantie proaspata din oregano, patrunjel, rozmarin, cimbrisor si paprika afumata.
Pentru garnitura, morcovii sunt infuzati cu coaja de portocala, anason, zahar brun si curry, pastarnacul este caramelizat in unt, iar sfecla rosie este fiarta in vin rosu aromatizat cu unt si zahar brun. Pentru a completa paleta de texturi a preparatului se realizeaza un piure din cartofi fierti in apa cu unt. Pofta buna!
Gallery