INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Midiile sunt sotate in sos de usturoi, sos de ceapa, vin alb, fulgi de chilli si stock de peste, iar tonul este afumat si caramelizat cu torta. La final, preparatul este completat cu alge wakame, nisip comestibil, piper rosu, fulgi de chilli, nasturium, parfum de bergamota si cu un caviar de yuzu realizat din suc de yuzu amestecat cu alginat de sodiu si turnat in baie de calciu.
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, caracatita este brezata alaturi de midii, apoi este innobilata cu un piure roz realizat din zmeura, sfecla rosie, mascarpone, si cu un piure violet realizat din conopida fiarta in lapte, smantana si culoare vegetala din violete.
Buretele de mare este realizat dintr-un amestec de doua oua, doua galbenusuri, esenta de popcorn caramel si faina.
Caviarul de curaçao este realizat din suc de curaçao amestecat cu alginat de sodiu si turnat in baie de calciu, iar spuma marii este realizata din limoncello si lecitina.
La final, tabloul marin este desavarsit cu furnici prajite, lavanda, violete cristalizate, sclipici, flori de menta salbatica si fulgi de chilli. Pofta buna!
Gallery