Somon salbatic cu alge de mare si piure de conopida

Somon salbatic cu alge de mare si piure de conopida

INGREDIENTE:

  • Somon
  • Lime
  • Conopida
  • Smantana
  • Cartofi
  • Usturoi
  • Pudra de masline deshidratate
  • Usturoi negru
  • Hartie comestibila
  • Alge Irish Moss
  • Alge Dulse
  • Alge Agris 
  • Unt
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, somonul este asezonat cu sare si piper, apoi prajit in ulei de masline si aromatizat cu zeama si coaja de lime.

Pentru garnitura se realizeaza un piure din conopida fiarta si amestecata cu smantana. Cartofii fierti sunt caramelizati in unt aromatizat cu usturoi, apoi imbracati intr-o pudra din masline deshidratate. 

Algele Irish Moss sunt blansate in apa fiarta. La final, paleta de texturi a preparatului este completata cu bomboane realizate din usturoi negru si hartie comestibila.

Pofta buna!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni