Ceviche din lup de mare cu avocado
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru Ceviche, lupul de mare este asezonat cu sare, piper si zeama citrice, apoi amestecat cu ardei iute, ardei gras rosu, ceapa verde, coriandru, patrunjel si ulei de masline. La final, paleta de arome a preparatului este completata cu avocado.
Lup de mare cu orez Meloso si sparanghel
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru Orezul Meloso, orezul este calit in ulei de masline, apoi aromatizat cu creveti, sos de usturoi cu patrunjel, morcovi, ceapa verde, sofran, boia si stock de crustacee.
Lupul de mare este infuzat in ulei de masline aromatizat cu unt, salvie, busuioc, sare si piper, apoi este transferat intr-o alta tigaie pentru a se continua procesul de prajire.
Pentru completarea paletei de arome, sparanghelul este tras la tigaie in uleiul in care a fost infuzat pestele. Pofta buna!
Gallery