IOAN FLORESCU - Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline

IOAN FLORESCU - Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline

INGREDIENTE:

  • Piept de prepelita
  • Iaurt
  • Unt
  • Ou
  • Faina
  • Branza
  • Spanac
  • Macris
  • Masline
  • Telina apio
  • Zucchini
  • Dovlecel
  • Ceapa
  • Sparanghel
  • Usturoi
  • Lapte
  • Lecitina
  • Piure de telina

MOD DE PREPARARE:

Pieptul de prepelita este umplut cu o pasta de masline cu unt, apoi prajit. 

Pasteta este realizata din doua parti de iaurt, o parte de unt, un ou, faina si macris, apoi umpluta cu tartar de rosii, cu o crema din branza si spanac si introdusa la cuptor. 

Pentru garnitura, intr-o tigaie cu ulei de masline se soteaza telina apio, zucchini, dovlecel, ceapa, sparanghel si usturoi. 

La final, preparatul este innobilat cu o spuma de telina realizata din piure de telina, lapte si lecitina. 

Sorbet de rosii cu ciocolata si fructe de padure

INGREDIENTE:

  • Rosii
  • Miere
  • Ciocolata 
  • Afine
  • Coacaze
  • Zmeura
  • Apa
  • Sare

MOD DE PREPARARE:

Sorbetul de rosii este realizat din rosii concasate si amestecate intr-un blender cu miere si sare, apoi lasat la rece. La final, paleta de arome a desertului este completata cu ciocolata si fructe de padure glasate in apa cu miere. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni