INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru salata Fattoush, se realizeaza mai intai dressingul din usturoi pisat, sare, sumac, zeama de lamaie si ulei de masline. Peste dressing se adauga pe rand patrunjel, ardei gras, ceapa, ruccola, rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde, lipie si sos de rodii.
Salata de masline
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru salata de masline, maslinele verzi sunt aromatizate cu pasta de ardei iuti, apoi amestecate cu rosii, ceapa, patrunjel, morcov ras, nuci si asezonate cu zeama de lamaie, ulei de masline si sos de rodii.
Moutabal
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru Moutabal, intr-un vas se amesteca pasta de usturoi, sare, tahini, zeama de lamaie si apa, apoi se adauga vinetele coapte.
Ras Asfour
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Muschiul de vita este prajit in ulei aromatizat cu ceapa, apoi asezonat cu sare, Seven Spices, scortisoara, sos de rodii si usturoi.
Gallery