INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, langustinele sunt asezonate cu sare si brezate in ulei si unt. Limba de vita este gatita sous-vide, asezonata cu sare si piper, apoi brezata in ulei,unt si aromatizata cu bulion de vita.
Humusul este realizat din cartofi dulci copti si amestecati intr-un blender cu naut, usturoi fiert in lapte, tahini, sare, piper si ulei de masline.
Main Course: Muschiulet de vitel la jar cu zbarciogi si turnedo de telina
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Muschiuletul de vitel este invelit in folie alimentara, gatit la sous-vide, apoi asezonat cu sare, gatit pe jar. Pentru un plus de textura si savoare, muschiuletul este imbracat intr-o crusta realizata din carbune vegetal, permezan, usturoi si pesmet panko.
Momitele de vitel sunt blansate 1-2 minute, trase la tigaie cu ceapa si usturoi, apoi mixate cu ajutorul unui blender.
Pentru turnedo-ul de telina, telina este imbracata intr-o crusta din faina, sare si albusuri de ou, apoi introdusa la cuptor la 180 de grade timp de 50 de minute. Astfel coapta, telina este feliata, apoi caramelizata in ulei si unt, afumata cu fan uscat, apoi innobilata cu chorizo, branza Gouda, zahar brun si caramelizata cu ajutorul unui pistol pentru flambat.
La final, sosul care desavarseste preparatul este realizat din zbarciogi sotati in unt, pasta de salota si aromatizati cu bulion de vita.
Gallery