Citeste mai mult despre:
ArenaBucatarilor-Retete,
Foie gras cu dulceata de merisoare
INGREDIENTE:
• Ficat de rata
• Merisoare
• Zahar brun
• Amaretto
• Sare
• Piper
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, ficatul de rata este brezat, apoi prajit intr-o alta tigaie incinsa si asezonat cu sare si piper. Pentru dulceata de merisoare, in tigaia in care a fost brezat ficatul se caramelizeaza zaharul brun, apoi se adauga merisoarele tocate, grasimea de la foie gras, Amaretto si se flambeaza.
Poke de ton rosu cu mix de susan
INGREDIENTE:
• Orez de sushi
• Ton rosu
• Sos de soia negru
• Susan negru
• Susan alb
• Avocado
• Ghimbir
• Corali
• Lime
• Apa
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul de sushi si se lasa sa fiarba. Avocado si tonul rosu se taie cubulete, se stropesc cu zeama de lime si sos de soia negru, apoi se adauga ghimbirul tocat, coralii, orezul fiert, susan negru si susan alb. Pofta buna!