ß

Quiche Lorraine cu salata de primavara si piept de rata cu broccoli si cartofi gratinati

Quiche Lorraine cu salata de primavara si piept de rata cu broccoli si cartofi gratinati

Quiche Lorraine cu salata de primavara

INGREDIENTE

Quiche Lorraine:

Faina
Unt
Oua
Apa
Bacon
Ceapa
Nucsoara
Branza Comté
Smantana acra
Lapte

Salata de primavara:

Castraveti
Ridichi
Ceapa verde
Loboda
Ulei
Otet
Sare

MOD DE PREPARARE

Aluatul pentru Quiche Lorraine se realizeaza dintr-un amestesc din faina, unt, un ou si apa, apoi se asaza intr-o tava si se introduce pentru 5 minute la cuptor. Pentru umplutura, intr-o tigaie se calesc pe rand baconul si ceapa, apoi se asaza impreuna in tava. Peste aceasta se toarna liaison-ul realizat din oua, smantana acra, lapte si nucsoara, apoi se adauga branza Comté si nucsoara si se introduce la cuptor. 

La final, salata de primavara este realizata din noisette de ridichi si de castraveti, ceapa verde, loboda. Bon appétit!
 

Piept de rata cu broccoli si cartofi gratinati

INGREDIENTE

Piept de rata
Cartofi
Usturoi
Cimbru
Smantana dulce
Branza Comté
Broccoli
Vin rosu
Sare
Piper

MOD DE PREPARARE

Pieptul de rata se cresteaza, se asezoneaza cu sare si piper si se brezeaza in tigaie, dupa care se introduce la cuptor. 

Pentru catofii gratinati se realizeaza un amestec din cartofi, usturoi, sare, cimbru si smantana dulce, peste care se adauga branza Comté si se introduce la cuptor.

Pentru un plus de culoare, aroma si textura, la final se blanseaza broccoli si se realizeaza un sos elegant din vin rosu. Bon appétit!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni