Starter: Crema coapta din lapte si branza de capra
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Baza starterului se realizeaza din biscuiti maruntiti amestecati cu unt topit si cimbrisor. Pentru crema se amesteca: smantana, lapte si branza de capra, oua, unt topit, faina si piper. Astfel realizata, crema se toarna peste baza si se introduce la cuptor, la 140 de grade, timp de o ora. La final, merele, strugurii si samburii de nuca se caramelizeaza in ulei pentru a fi folositi la decor.
Pofta buna!
Fel principal: Muschiulet de caprior infuzat cu garnitura de legume si sos de vin
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Muschiuletul de caprior se asezoneaza cu sare si rozmarin, se impacheteaza cu folie alimentara si se lasa la frigider pentru 2-3 ore pentru a fi patruns pe deplin de arome. Pentru un plus de fragezime, se infuzeaza apoi intr-un consommé realizat din ceapa caramelizata in ulei de masline, telina, morcovi, broccoli, sparanghel si rozmarin. Legumele din consommé vor fi folosite drept garnitura, atat in stare naturala, cat si ca piure.
Dupa infuzare, muschiuletul se brezeaza in ulei de ienupar si se imbraca intr-o mantie de pesmet verde. In aceeasi tigaie se va realiza sosul din vin rosu si rozmarin.
Pofta buna!
Gallery