Gnocchi ai funghi porcini

Gnocchi ai funghi porcini

INGREDIENTE:

Gnocchi:

Cartofi

Ou

Parmezan

Faina

Sos:

Ulei de masline

Usturoi

Ardei iute

Ciuperci

Vin

Smantana lichida

Patrunjel

Sare si piper

 

MOD DE PREPARARE:

Aluatul pentru gnocchi este realizat prin amestecarea cartofilor cu ou, parmezan si faina, dupa care se framanta pana la omogenizare. Astfel realizat, aluatul se portioneaza si cu ajutorul unei furculite se formeaza gnocchi, care se fierb apoi al dente.

Pentru sos, intr-o tigaie in care s-a pus un giro de ulei de masline se adauga usturoi, ardei iute, ciuperci, vin, smantana lichida si patrunjel. La final, peste sos se adauga gnocchi si se amesteca. Pofta buna!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni