ß
Telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi.
INGREDIENTE:
Cotlet de berbecut:
Piure din radacinoase:
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput, cotletul de berbecut este pus la cuptor la bain-marie pentru fragezire, apoi este scos, asezonat cu ulei de masline, vin rosu, rosii cherry, usturoi, cimbru, ardei iute, sare, piper, si reintrodus la cuptor la 180 de grade.
Garnitura ce echilibreaza preparatul si ii imbogateste paleta de culori si arome este realizata din telina si pastarnac fierte in apa cu lapte, apoi mixate cu unt, sare si smantana lichida, pentru mai multa cremozitate.
La final, pe un platou se monteaza piureul din radacinoase, peste care se asaza cotletul de berbecut, rosiile cherry si sosul ramase de la prepararea carnii. Pentru un plus de aroma se poate adauga si ulei de busuioc. Pofta buna!
Gallery