Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi.
INGREDIENTE:
Peste:
Salata:
Decor:
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput se taie tonul in bucati egale, se trec prin pamantul de linte verde si apoi se prajesc uniform in tigaie, cu ulei de masline.
Baza salatei este bulgurul prefiert, care se amesteca pe rand cu: coaja de lamaie si coaja de portocala, coriandru marunt, fenicul taiat marunt, caise uscate, ceapa verde, stafide, physalis deshidratat, tapioca colorata, mukhwas (mix de condimente indian), sare, ulei de masline, zeama de lamaie si portocala…si la final un strop din piureul de fructul pasiunii.
Pentru platingul farfuriei se foloseste o alta paleta de arome: spuma de fructul pasiunii si spuma de morcovi, crema de otet balsamic din vin alb si piure de wasabi.
Gallery