Cei 350 de invitați de la nunta soților Pastramă vor fi răsfățați cu preparate culinare ieșite din comun.
Brigitte și Florin Pastramă nu au vrut sarmale la nunta lor, însă nu au renunțat la „tradiționala” șampanie acompaniată de tartine cu somon și icre de Manciuria, la începutul petrecerii.
Meniul de la nunta lui Brigitte și a lui Florin Pastramă mai cuprinde un preparat special, imaginat de Brigitte și chef Bălan, în locul obișnuitelor sarmale. Felul principal se numește „Piept de pui a la Brigitte”.
VEZI AICI DANSUL MIRILOR:
Iată meniul complet de la nunta anului:
Șampanie cu minitartine cu anchois, somon și icre de Manciuria
Salată de fructe de mare în lime, cu sos Calypso
Ficat de gâscă și smochine în aspic Grand Marnier
Rulandă de cașcaval cu mousse de urdă, prosciutto și pepepe galben
Roastbeef pe salată a la rousse
Somon fumme California
Pastramă din piept de rață pe salată de crudități și portocală caramelizată
Coșuleț de verdeață și măsline Kalamata
Pâine la cuptor
Citește și: NUNTA ANULUI Brigitte și Florin Pastramă. Primele imagini cu mireasa
Medalion de somon în butter lemon și orez sălbatic, cu sos de creveți și Manciuria
Piept de pui a la Brigitte
Turnul Babel din mușchi de vițel și file de porc, pui cu ciupercuță și rozmarin și garnitură din piure cu trufe în măr copt, salată rusească
Urmărește NUNTA ANULUI în România, LIVE, pe PROTVPLUS.RO!
Tortul miresei, candy bar și șampanie
Vezi și:
Gallery