• PRO TV
  • “Hulk al Iranului” vs. “Cel mai înfricoșător om din lume”, cea mai așteptată luptă din 2022

“Hulk al Iranului” vs. “Cel mai înfricoșător om din lume”, cea mai așteptată luptă din 2022

“Hulk al Iranului” vs. “Cel mai înfricoșător om din lume”, cea mai așteptată luptă din 2022

În 2 aprilie 2022 are loc duelul giganților la Arena O2 din Londra. Acolo, Martyn Ford (39 de ani), supranumit “Cel mai înfricoșător om din lume”, va lupta cu Sajjad Gharibi (30 de ani), cunoscut și ca “Hulk al Iranului”.

Ringul e pregătit, iar cei doi culturiști se antrenează de zor. În cel mai recent interviu acordat, Martyn Ford l-a ironizat pe adversarul său. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial)

Potrivit Daily Star, britanicul i-a transmis iranianului să-și pună „pantalonii de băiat mare”. Martyn Ford este convins că la final va ieși învingător și spune că știe la ce să se aștepte în ringul de box. 

“Cred că toate astea îl vor copleși”, a spus Martyn, care este obișnuit cu faima. Britanicul are peste 3,2 milioane de fani pe Instagram și a apărut în numeroase producții cinematografice. 

Martyn a mai spus că va fi o noapte grea pentru iranian. “O să-i închid gura!”, a conchis britanicul. 

Fizicul impozant și antrenamentele draconice i-au făcut cunoscuți la nivel mondial. 

Martyn Ford are peste 2 metri și cântărește în jur de 140 de kilograme. El mănâncă aproape din oră în oră şi consumă peste 7.000 de calori pe zi, de trei ori mai mult decât o persoană normală.

Sajjad are o înălțime de 1.87 metri și cântărește aproximativ 180 de kilograme. În țara natală, Sajjad este poreclit “Incredibilul Hulk”. Iranianul are peste 665.000 de urmăritori pe contul de Instagram. La fel ca rivalul său din Marea Britanie, Sajjad a cochetat și cu actoria și a apărut în câteva producții iraniene.

Sajjad Gharibi are un fizic impresionant nu numai datorită antrenamentelor spartane din sala de sport, ci datorită alimentației pe care o are.


Hulk al Iranului are un regim, care este compus din fructe, pește, pui și lapte. Acesta a declarat că mănâncă de 11 ori pe zi, iar în zilele normale doar de 7 ori.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni