• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu studenții la Medicină a căror crimă a îngrozit o țară întreagă în 2009

Ce s-a întâmplat cu studenții la Medicină a căror crimă a îngrozit o țară întreagă în 2009

Ce s-a întâmplat cu studenții la Medicină a căror crimă a îngrozit o țară întreagă în 2009

Cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara au omorât și tranșat, în vara anului 2009, un bărbat de etnie rromă.

Crima a îngrozit o țara întreagă. Sergiu Florea a fost acuzat de omor, iar Carmen Bejan, de complicitate la omor. Cei doi aveau, atunci, doar 20 de ani, iar victima lor, 50 de ani. Cei doi tineri au recunoscut fapta în fața anchetatorilor.
 
În 2010, cei doi tineri au fost condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare cu executare, iar sentinţa a fost atacată cu un recurs care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara. Pe 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe cei doi la 20 de ani de închisoare cu executare.

Vezi mai multe fotografii în Galeria Foto

Carmen Bejan s-a căsătorit în închisoare și a devenit Șatran; ulterior, mai precis în 2022, a fost eliberată condiţionat, după 13 ani după gratii. Ea avea de executat un total de 19 ani şi 8 luni de închisoare și urma să fie eliberată inițial pe 9 septembrie 2027.

Căsătoria a organizat-o pe 11 aprilie 2012, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudiu Şatran, după ce rămăsese însărcinată cu acesta. În luna mai 2012, Carmen Bejan a născut un băiat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, dar copilașul a a murit la naştere din cauza unor malformaţii.

Vezi mai multe fotografii în Galeria Foto


Și Sergiu Florea și-a petrecut ultimii 13 ani după gratii, dar s-a acceptat eliberarea lui condiționată. Magistrații Judecătoriei Vaslui au admis încă de pe 13 iunie 2023 cererea făcută de acesta.

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni