• Emisiuni
  • Clanul
  • Serialul tău preferat revine pe micile ecrane! Când începe cel de-al treilea sezon CLANUL

Serialul tău preferat revine pe micile ecrane! Când începe cel de-al treilea sezon CLANUL

Serialul tău preferat revine pe micile ecrane! Când începe cel de-al treilea sezon CLANUL

CLANUL, serialul fenomen de la PRO TV care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, revine pe micile ecrane în această toamnă! Actorii tăi preferați sunt pe cale să îți bucure din nou serile cu povește învăluite în mister și secrete de familie!

Vestea că au început filmările pentru cel de-al treilea mare capitol al serialului fenomen CLANUL i-a încântat pe telespectatorii PRO TV, dar veștile bune nu se tremină aici! 

Actorii care au adus în casele tuturor suspansul, acțiunea și misterele greu de pus cap la cap se întorc pe VOYO și pe PRO TV cu alte situații imposibile și drame de familie.

Când începe cel de-al treilea sezon CLANUL

Carmen Tănase, George Mihăiță, Theo Rose, Denis Hanganu și Marian Olteanu se numără printre actorii care vor interpreta, în continuare, personajele principale din serial, iar pentru fani au suprize de proporții!

Telespectatorii noștri fideli vor afla în curând ce se întâmplă cu personajele lor preferate, căci cel de-a treilea sezon CLANUL va avea premiera luni, 11 septembrie, de la 20.30, simultan pe PRO TV și VOYO. 

„Clanul lui Tătuțu își va scoate „așii din mânecă" și impactul pe care îl va avea asupra clanului nu va trece neobservat! Apar situații la care nu se așteapta nimeni, nici măcar Bebe Măcelaru!”, ne-a povestit Marian Olteanu, actorul care îl interpretează pe David Pribeagu.

Consider că e personajul cel mai încercat de greutăți și tocmai această incertitudine perpetuă îi ține pe cei de acasă cu sufletul la gură. Știm că „Tudor" a descoperit, în sfârșit, cine e cârtița și sunt convins că publicul abia așteaptă să vadă cum va gestiona în timp această informație atât de importantă pentru misiune. Tot în egală măsură nu știm dacă va dori să continue de unul singur având în vedere că a aflat că nu este înregistrat nicăieri, în niciun raport ca agent sub acoperire. Va continua totuși? Se va retrage? sau mai rău va alege calea ușoară și va face un pact cu mafia schimbând astfel tabăra? După cum puteți vedea se anunță din start mai multe variante ca și direcție de continuitate a serialului”, a spus și Denis Hanganu, actorul care îl interpretează pe Tudor Achim în CLANUL.

Urmărește primul episod din CLANUL simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, serialul va fi disponibil cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni